Friday, February 29, 2008

Vaid kord nelja aasta jooksul!

Täna (loe: eile) oli karjääripäevade "Võti Tulevikku" teine päev. See päev kui kõikvõimalike firmade esindajad löövad kogu TTÜ koridoride ulatuses püsti oma pisikesed lauakesed, jagavad tasuta kaelapaelasid (ei, mitte poomisnööre!!), helkureid, pastakaid, kõikvõimalikke komme-küpsiseid ja mis kõige tähtsam, värvilisi pabereid!

Sai kohe extra selle tarbeks ük tunnike varem kooli roomatud, et nänni näpata ja tulevikku investeerida. Mõnes kohas sai landid vette loobitud, eks näis kas näkkab kah. Kui ei, siis tuleb parematele jahimaadele siirduda. Igastahes, tänane saak oli võrreldes eelnevate aastatega suhteliselt kesine - häbiväärsed 3 pastakat, harilik, kaks helkurit, üks joonlaud/ümbrikuavaja, üks valgustusega pastakas, üks topsik M&M's kommidega ja mingi väga kahtlase olemusega must kummirõngas :P

Nende kommidega sai hiljem ühikas päris palju pulli tehtud. Nimelt, tuli teatavat sorti kommikesi mööda ühikapõrandat taga otsida ja seda kahel eraldi juhul. Seejärel tuli loomulikult tolmus rullunud maiustusi pahaaimamatutele ohvritele pakkuda ja hiljem neile näkku naerda...iiv6l, ma tean, aga that's me =)

Tänane statistika siis:
1) Koolis käidud - check!
2) Tundidesse mindud - ...
3) Silmaringi laiendatud - check!
4) Millegi kasulikuga hakkama saadud - ...
Asjalikkuse protsent 50%

BTW, täna on see värk ka veel, et praeguseks on kell juba homme, ehk 29.veebruar, ehk päev, mida saab blogida vaid iga nelja aasta tagant. Siinkohal siis soovitus kõigile kes seda sissekannet tänase päeva jooksul lugema juhtuvad: nautige igat hetke tänasest, sest järgmine võimalus selleks tuleb teil alles aastal 2012!

2 comments:

Anonymous said...

Ära võib märkida ka "sõbralikud" Skype esindajad, kes suutsid nähvata vahepeal: Teie olete siin laua juures juba käinud!
Seega paistab, et Skype "Värbamisest - inimlikult" kampaania pole vist veel tulemusi andnud :D

HerrTipsu said...

ma kahtlustan, et nende sõnastikust puudub selline asi nagu "inimlikkus" või isegi "viisakus"...
Kamoon, kes krt on keeland mul ühte boksi korduvalt külastada??? Äkki mulle jäi eelnevalt midagi ebaselgeks või unustasin midagi vaadata...bljät, Skype võis seal päris palju potentsi kaotada :P