Thursday, February 28, 2008

...Ausõna Nägin Sinililli Tärkamas...

Kui ma teaksin kui mitu tundi ma juba magamata olen, siis ma kirjutaks selle arvu siia üles. Veidi vähem kui 24h tagasi mainisin, et pole mõtet magama minna, kuna kool ootab. Noh, ootas ja läksin ja magamine jäigi vahele. Praeguse seisuga pole olukord veel muutunud, aga peale selle raporti valmimist keeran ennast kerra ära. Aitab jamast, poisid!

Kodust lahkusin hämmastavalt vara, jõudsin Viru bussiterminalist ühe topsi kohvi võtta ja toiduosakonnast sain Hustleri ka kätte. Meeldiv. 36-peatusesse jõudsin viivitustest hoolimata äärmiselt vara, lürpisin rahulikult oma Kohvi Mokka't (Café Mocca, hind 29.-) ja nautisin värskendavat vihmasadu. Lõpuks tuli buss ja mul oli kohv ka just veidi aega tagasi otsa saand. Ronisin sõidukisse ja ootamatult lõi Rott küüned ribidesse mulle. Oleks tahtnud teda hammustada, aga ma suutsin enda vaos hoida. Kooli jõudsime ka hämmastavad 17min enne loengu algust, kuid õnneks möödus see aeg märkamatult. Loeng oli igav nagu alati, lõin julgelt oma raamatu lahti ja hakkasin huviga lugema. Pean veelkord mainima, et sigahaige raamat on see ikka... (Chuck Palahniuk'i "Haunted", kui keegi veel asjaga kursis pole!). Lõpuks tuli uni ka ja lasin silma ka korraks kinni, aga mitte eriti pika aja möödudes lõppes loeng ja sellega oli koolipäev läbi. Vähemasti kohustuslik osa.

Kuna täna oli karjääripäevade "Võti Tulevikku" esimene päev, siis toimus aula taga auditooriumis 5 seminari, millest kolm viimast ma ise ka kohal passisin. Esimene oli mingi usuteemaline bullsh*t (ametlik nimetus oli "Globaalsest teineteise mõistmisest"), mida tutvustas meile ei keegi muu kui ("Onu") Raivo ("Jutupliiats") Järvi. Blablabla, veidi moosesest ja mohhamedist ja vendadest ja blablabla ja läbi ta oli.

Järgmine oli peamine põhjus miks sinna üldse kohale sai roomatud ja seda otsust ei tulnud üldsegi mitte kahetseda. Seminar oli hiiglama huvitav, elav, interaktiivne ja äärmiselt lõbus. Seminaril nimeks "Kuidas teha asju, mida ma ei taha teha?" ja semineerijaks Peep Vain. Ilgelt lahe säga, peaks mainima. Popp ja noortepärane. Vähemalt üks inimene, kelle maailmavaade on totaalselt mutrite ja poltidega õigesse kohta kinnitatud. Poolteist tundi sai ilget pulli ja hullult palju tarkust teemal kuidas teha asju mida absoluutselt teha ei taha ja kuidas vajadusel omi kohustusi teiste kaela veeretada.
Ok, tegelikult nii ka ei olnud, siiski räägiti ka seda, et kui oluline on neid soovimatuid asju siiski vajadusel ise teha, kuna asja tagajärjel võib inimene väga palju vajalikku juurde saada. Igal juhul täiesti asjaette läinud aeg.

Kolmas seminar oli teemal "Enesekehtestamine: kuidas tegutseda nii, et jutule järgneb tegu?" ja jutustajaks A Le Coq'i igioma Tarmo Noop. Peaks mainima, et mingi veidi alla/üle poole sai seal passitud ja siis viskas kopa ette. Mees terve selle aja rääkis kuidas ta erinevate (ebaõnnestunud) võtetega oma tütart neiu enda tuba koristama sundis. boooriiing. Igatahes, Peep on asjalik vobla ja teda kuukals teinekordki.

Kogu ülejäänud osa päevast läks enamvähem täielikult õlle ja präänikute, interneti ja joonistamise alla, aga sellest pole üldse huvitav rääkida. So I won't.

Ahjaa, üks asi veel. Kuukiire tungival soovil sai siis endale lõpuks ka DeviantArt'i konto tehtud, kuid esialgu ei ole plaanis seda väga promoda, kasutada või mingil muul viisil kasutada. Esialgu jätan oma sirgeldised Rectopage'le ja olen endaga rahul. Kui asjalikke pilte juurde tuleb, siis hakkan DA'd ka kasutama. Asjalike piltide jaoks on ideid kuhjaga ning mõningatega on isegi algust tehtud. Samuti ootavad mõned vanemad ideed lõpetamist, kuid eks näis millal aega leian nendega tegelemiseks.

...Ausõna Nägin Loodust Jälle Ärkamas...
--Metro Luminal - "Ta Õrnas Käes"

2 comments:

Anonymous said...

höhöhööö.. vähemalt saad nüüd probleemideta Mature Contenti vahtida DA-s :P

HerrTipsu said...

jah, ma kavatsen oma silmad peast välja jõllata seal nüüd :P